Tesettür gelinlik modellerine sürekli yenileri eklendiği gibi aynı zamanda tesettür gelin başı modellerine de sürekli olarak yenileri eklenmektedir. Gelinliğin zarifliğini tamamlayan kapalı gelin başı modelleri ile harika bir görünüme kavuşabilirsiniz. Markamızın gelinlikleri, bindallıları meşhur olduğu kadar bunları tamamlayan tesettür model baş modelleri de oldukça meşhurdur. Usta ve işini iyi bilen ekibimiz sayesinde gelinliğiniz göz doldururken gelin başınızda en az gelinliğiniz kadar konuşulacaktır. Profesyonel ekibimiz sizler için en uygun olan baş modelini seçerek harika bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır. Bizleri tercih ederek özel gününüzde, şık ve zarif bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Tesettür Gelin Başı Seçimi
Kapalı gelin başı modelleri oldukça fazladır. Bu modeller arasından hem yüzünüz, hem de gelinlik modeliniz için en uygun baş modelini seçerek uygulamaktayız. Özellikle bu sezon hayal tül ile yapılan gelin başı modellerimiz dikkat çekmektedir. Uzun duvaklı, aksesuarlar ile zenginleştirilmiş modeller arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Hayal tülün yanı sıra ise şifon, kumlu şifon ile de gelin başı yapımı mevcuttur. Seçeceğiniz modele, en önemlisi de gelinliğinizin veya bindallınızın kumaşına ve modeline göre kumaş seçilmektedir.

Kapalı Gelin Başı Modelleri
2019 sezonunda özellikle de hayal tül ile yapılan, önden çapraz gelen modeller sık kullanılmaktadır. Genellikle uzun duvaklar tercih edilmektedir. Gelin başında hayal tül, şifon veya kumlu şifon gibi farklı kumaş türleri kullanılmaktadır. Bindallılar için yapılan baş modellerinde ise bu kumaşların kırmızı, bordo, mürdüm, mor gibi renkleri tercih edilerek uygulanmaktadır. Kapalı yapılan gelin başlarının güzelliğini ve şıklığını tamamlamak için ise çeşitli aksesuarlar kullanılmaktadır. İncili, taşlı, boncuklu, çiçekli gibi pek çok aksesuar ile gelin başı daha da şık ve zarif bir hale dönüşmektedir.

Bu içeriği oylayabilirsiniz
[Total: 0 Average: 0]